Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 14:24

Με "Captain" κορυφή | ανανέωσαν οι «παλιοί»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά για τον Πανναξιακό, καθώς χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με έξι (6) παίκτες και η απόκτηση του νεαρού Νίκου Λεγάκη από τον ΠΑΣ Νάξου.

Πλέον η διοίκηση του Πανναξιακού στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στην απόκτηση επιθετικού και τερματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και κάποιος άλλος παίκτης εφόσον η περίπτωση του θα είναι ενδιαφέρουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Συμφώνησαν έξι (6) "παλιοί" και αποκτήθηκε ένας ακόμη νέος Ναξιώτης απο τον ΠΑΣ Νάξου

Συμφώνησαν σε όλα και παρέμειναν στην ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο. ο αρχηγός και ψυχή της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιώργος Κατσάνης καθώς και οι Χαμηλοθώρης Αντώνης, Ευριπιώτης Μιχάλης και Καρελέμογλου Κώστας οι οποίοι εχουν να μεταφέρουν αρκετές εμπειρίες απο τις συμμετοχές τους, με τα χρώματα του Πανναξιακού, στα πρωταθλήματα της Δ΄και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Το ίδιο συνέβη και με τους μικρούς Βαλέττα Γιάννη και Ανεβλαβή Παναγιώτη οι οποίοι την χρονιά που πέρασε πήραν το "βάπτισμα του πυρός" στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Σημαντική μεταγραφή για τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος θεωρείται η απόκτηση του υψηλόσωμου 16 χρονου Νίκου Λεγάκη ο οποίος αποκτήθηκε απο τον ΠΑΣ Νάξου και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares